Services

Implementering, uddannelse, support og hosting – vi er med dig hele vejen

Fra vision til færdig løsning

Når vi samarbejder med vores kunder, gør vi det med et langsigtet perspektiv og altid med deres erfaringer, idéer og behov for øje. Fra de indledende stadier, hvor vi sammen med dig identificerer vision og målsætninger for løsningen og den værdi, der skal realiseres. Til selve udviklingen, hvor vi skræddersyr vores standardløsning og de enkelte moduler til dine behov, og implementeringen, hvor vi sikrer, at alt kører problemfrit. Når løsningen overgår til drift, får du et dedikeret kundeteam, som løbende samarbejder med dig om den helt rigtige sammensætning af løsningen. Forretningsmæssige vilkår og muligheder ændrer sig løbende, og vi står klar til at supportere og sikre den optimale værdi i drift. Med andre ord, vi er med dig hele vejen.

Selvfølgelig er det her et forretningsforhold, men det er med respekt for, at begge parter skal have noget ud af det. For eksempel har jeg aldrig oplevet, at Vitec Aloc forsøger at oversælge noget. De lover ikke noget, der så viser sig ikke at kunne holde vand bare for at få ordren i bogen. Den slags styrker tilliden til, at når de lover noget, så holder de det også
Mogens Juhl, IT-chef, SEB Danmark

I samarbejdet med os får du:

En nordisk partner

Med mere end 35 års erfaring inden for fintech og bred markedsforståelse

En abonnementsbaseret model

Du betaler kun for de moduler, som du har brug for

Dialog i øjenhøjde

Baseret på åbenhed, kommunikation og gensidig tillid

En state-of-the-art løsning

Omkostningseffektiv, fleksibel og brugervenlig

Kundeservice i særklasse

Dedikeret kunde- og projektteam, daglig support samt sparring & årligt business review

Professionelt netværk

Med ligesindede inden for den finansielle sektor
Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severin Lyngbye, giver et indblik i, hvordan leverandøren af investment management løsninger samarbejder med deres kunder.

We are big enough to trust, but small enough to care

Som en af de førende leverandører af investment management løsninger i Norden er vi meget opmærksomme på, at du ikke kun vælger en løsning. Du vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.

Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severin Lyngbye

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere om vores investment management løsninger og samarbejdet med vores kunder, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mikkel Severin Lyngbye, Chief Sales Officer
29997141
Send e-mail