IDEAS

Løsningen til professionel og effektiv Trading & Order Management

En komplet trading-løsning til understøttelse af dit investeringsuniversMed IDEAS får du en professionel løsning til Trading & Order Management inden for især aktie- og obligationshandel. IDEAS understøtter handel på fondsbørsen, Nasdaq Nordic, og handel med brokere via brokernetværket Reuters Autex. IDEAS anvendes dagligt af børsmæglere, obligationsudstedere, market makers og asset managers, der håndterer et større flow af kundeordrer.  

En særdeles moden ordrehåndteringsløsning og et veludviklet API gør automatisering med IDEAS enkelt og nemt. Dét giver dig som trader mere tid til at bruge lige netop der, hvor det skaber størst værdi i din hverdag.   

Vælg de moduler, der giver forretningsmæssig værdi

Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder. Derfor er IDEAS et standardsystem målrettet den moderne trader, der er opbygget af integrerede moduler, som det kræver få ressourcer at drifte, vedligeholde og opgradere. Og med vores abonnementsbaserede model er du garanteret løbende og rettidige opgraderinger af din løsning.

Vi har stor tillid til Vitec Aloc og deres markedsforståelse. De lover ikke noget, der så viser sig ikke at kunne holde vand, bare for at få ordren i bogen. Vi stoler på hinanden, og det gør bare alting meget nemmere. Når de lover noget, så holder de det også
Mogens Juhl, IT-chef, SEB Danmark
Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severing Lyngbye, fortæller om Vitec Alocs samarbejde med deres kunder

We are big enough to trust, but small enough to care

For vores kunder er oppetid og performance helt essentielt! Med rødder i den finansielle sektor og mere end 35 års erfaring i udvikling og implementering af ambitiøse Trading & Order Management løsninger forstår vi os ikke kun på markedet men også på din forretning. Derfor tilpasser vi løsningen, så den indfrier dine behov og dit forretningsområde – alt sammen med et entydigt fokus på at styrke og fremme din virksomheds konkurrenceevne.

Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severin Lyngbye

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere om vores Trading & Order Management løsning, IDEAS, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mikkel Severin Lyngbye, Chief Sales Officer
29997141
Send e-mail