Et møde omhandlende investment management løsningen, PORTMAN til pension og forsikring

Pension & Insurance

Løsningen til komplet front-to-back understøttelse af dit investeringsunivers

Optimér din investeringsstrategi, risikostyring og regnskabsaflæggelse

Med PORTMAN til Pension & Insurance får du en professionel og skalerbar investment management løsning, der dækker de mest anvendte instrumenter lige fra aktier og obligationer til repoer, derivater og en fleksibel håndtering af alternative investeringer. 


Træf investeringsbeslutninger ud fra valide og præcise data
Nye aktivklasser, komplekse investeringsstrategier, stigende reguleringer og voksende datamængder er blot nogle af de udfordringer, som investment managers står over for i dag, og det stiller krav til kvaliteten af ​​de data, der handles med.

PORTMAN giver dig en sikker og effektiv understøttelse af de mest kritiske forretningsgange, mindsker de operationelle risici og udstyrer bl.a. dine investment managers med et komplet og detaljeret overblik baseret på fuldstændige og præcise data. Et overblik, hvor der selvfølgelig er mulighed for gennemlysning ned på laveste niveau, så de altid kender deres sande eksponering og får frigivet tid til kerneopgaverne.

Skræddersy din løsning med PORTMAN API
Via PORTMAN API opnår du maksimal fleksibilitet og frihed til at skabe den løsning, der passer bedst til netop dine behov og din forretning. Med PORTMAN API kan du on-demand bl.a. trække beregnede data ud af PORTMAN til videre forarbejdning eller nærmere analyse fx i dit datawarehouse eller i kendte værktøjer som Excel, PowerBI med flere. Det giver dig en unik mulighed for at skræddersy din rapportering eller udarbejde specifikke dashboards, der fx synliggør dit investerings- og risikooverblik – alt sammen online eller med et enkelt kliks opdatering.

Presales Consultant hos Vitec Aloc, Hasse Ismael, forklarer, hvorfor du skal vælge PORTMAN som komplet front-to-back understøttelse af dit investeringsunivers.

PORTMAN til Pension & Insurance

Derfor skal du vælge PORTMAN som komplet front-to-back understøttelse af dit investeringsunivers.

Til forskel fra en række af de større alternativer er PORTMAN et meget åbent system. Man kan så at sige få lov til at se, hvad der gemmer sig under hjelmen. Men måske endnu vigtigere så er det muligt at koble PORTMAN direkte på PensionDanmarks øvrige systemer
Susanne Lundby, CFO og ansvarlig for fondsrapportering i PensionDanmark

We are big enough to trust, but small enough to care

Som en af de førende leverandører af investment management løsninger i Norden er vi meget opmærksomme på, at du ikke kun vælger en løsning. Du vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.

I samarbejdet med os får du:

En nordisk partner

Med mere end 35 års erfaring inden for fintech og bred markedsforståelse

En abonnementsbaseret model

Du betaler kun for de moduler, som du har brug for

Dialog i øjenhøjde

Baseret på åbenhed, kommunikation og gensidig tillid

En state-of-the-art løsning

Omkostningseffektiv, fleksibel og brugervenlig

Kundeservice i særklasse

Dedikeret kunde- og projektteam, daglig support samt sparring & årligt business review

Professionelt netværk

Med ligesindede inden for den finansielle sektor
Den væsentligste forskel mellem at samarbejde med store internationale udbydere og Vitec Aloc er, at vi dér er en meget lille fisk i en stor sø, mens vi hos Vitec Aloc er en stor kunde, der bliver taget alvorligt
Lars Haram, CIO og leder af kapitalforvaltningen i Oslo Pensjonsforsikring

Indfri dine kunders forventninger

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med PORTMAN til Pension & Insurance kan opfylde eller endda overgå dine kunders forventninger.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger til Pension & Insurance, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os