Møde omkring trading og order management løsningen IDEAS

Trading and Order Management

En komplet trading-løsning til understøttelse af dit investeringsunivers

Giv din trader et intuitivt og nemt overblik og styrk værditilbuddet til dine kunder


Med IDEAS får du en komplet løsning til Market Making og Trading & Order Management inden for især aktie- og obligationshandel. Løsningen understøtter handel på fondsbørsen Nasdaq Nordic, handel med brokere via brokernetværket Reuters Autex og matching på platformen Omgeo CTM. På den måde sikrer IDEAS dig en professionel og effektiv understøttelse af dit investeringsunivers. Samtidig giver IDEAS dine tradere et intuitivt og nemt overblik over bl.a. deres positioner, ordrer og handler. Med effektive og stærke workflows bliver der frigjort mere tid til at servicere og rådgive kunder og investeringsrådgivere samt deltage i flere værdiskabende projekter omkring investeringsområdet.

Et veludviklet API gør automatisering enkelt
IDEAS kommer med et modent API, der gør det nemt for dig at forbinde andre af dine eksterne systemer med løsningen. Det er bl.a. via API’et muligt at sikre handelsunderstøttende processer såsom handelsregistrering men også indlæsning af forskellige data som fx strakspriser til netbank, market maker-priser, instrumenter og valutakurser. Dét reducerer ikke blot manuelle processer men optimerer og skalerer omsætningsskabende aktiviteter og reducerer samtidig de operationelle risici. Og frigør ikke mindst tid på handelsbordet til mere værdiskabende aktiviteter til gavn for såvel din forretning som dine kunder.

Vi har stor tillid til Vitec Aloc og deres markedsforståelse, så derfor lyttede vi selvfølgelig, da de præsenterede os for en API-løsning, der hiver data direkte ud af IDEAS og lægger det ind i vores centrale rapporteringssystem i Sverige. Og det er vi glade for i dag
Mogens Juhl, IT-chef i SEB Danmark

Øg dit kundetilbud med IDEAS Brokernetværk

Handel med brokere via brokernetværket Reuters Autex er en integreret del af IDEAS, der sikrer et større investeringsunivers og dermed muligheden for at tilbyde dine kunder et øget værditilbud. Med brokernetværket er det således muligt at øge antallet af ordrer og afledte handler kraftigt – fra minutter til sekunder per handel – og dine kunder kan handle aktier verden over ved at indlægge ordrer i netbanken. 

Brokernetværk er umiddelbart skalérbart, så de øgede aktiviteter kan vi sagtens håndtere inden for de nuværende rammer. Den her løsning har gjort vores ydelse mere attraktiv. Kunderne kan nu lægge ordrer ind i systemet 24/7 direkte fra egen netbank. Og med en oppetid på et niveau, vi aldrig har oplevet før
Lisbeth Amby Møller, Senior Business Developer, Payments & Trade i Spar Nord
Konsulenter taler om implementering af en investment management løsning til en ny kunde

We are big enough to trust, but small enough to care

Som en af de førende leverandører af investment management løsninger i Norden er vi meget opmærksomme på, at du ikke kun vælger en løsning. Du vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.

I samarbejdet med os får du:

En nordisk partner

Med mere end 35 års erfaring inden for fintech og bred markedsforståelse

En abonnementsbaseret model

Du betaler kun for de moduler, som du har brug for

Dialog i øjenhøjde

Baseret på åbenhed, kommunikation og gensidig tillid

En state-of-the-art løsning

Omkostningseffektiv, fleksibel og brugervenlig

Kundeservice i særklasse

Dedikeret kunde- og projektteam, daglig support samt sparring & årligt business review

Professionelt netværk

Med ligesindede inden for den finansielle sektor

Indfri dine kunders forventninger

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med IDEAS til Trading & Order Management kan opfylde eller endda overgå dine kunders forventninger.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger til Trading og Order Management, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os