Kunder, der snakker om deres private banking investeringer

Private Banking

Løsningen til at håndtere Private Banking og formueforvaltere professionelt og effektivt

Øg kundetilfredsheden med effektiv client management

Med PORTMAN til Private Banking får du en fleksibel og skalerbar løsning til servicering af såvel meget velhavende enkeltpersoner som mere standardiserede formuende kunder. 

Øg værditilbuddet til dine kunder
Investment management løsningen, PORTMAN, giver dig en effektiv understøttelse af de mest kritiske forretningsgange og udstyrer dine Private Banking-rådgivere med et komplet og detaljeret overblik baseret på valide data, der dels gør dem i stand til at yde den bedste rådgivning og dels sikre det bedst mulige investeringsafkast for kunderne. Og med PORTMAN behøver du ikke bekymre dig om, hvordan du sikkert og effektivt servicerer mange kunder på én gang og i én løsning. PORTMAN håndterer let og med meget høj kundetilfredshed mere end 100.000 porteføljer, hvilket nemt kan skaleres yderligere op.

Compliance er din license to operate
Den finansielle sektor er under konstant forandring, og mere end nogensinde før skal Private Banking-rådgivere kunne rådgive under strammere lovgivning, ændrede markedsvilkår og øgede kundekrav. Forandringer i lovgivning håndteres i samarbejde med kunderne. 

Styrk dit Private Banking-værditilbud

Onlineadgang til investeringer betyder alt i en fast-moving digital verden – både for dig og dine kunder. I dag forventer kunderne hurtig og ikke mindst nem adgang til deres investeringer og afkast samt detaljerede rapporter med lige netop de informationer, som de har behov for. Med PORTMAN kan du udarbejde unikke rapporter til dine kunder, ligesom kunderne med det tilhørende online dashboard, COCKPIT, let kan få et samlet og enkelt investeringsoverblik med mulighed for drill-down og fuld look-through – hvor som helst og når som helst.

Service Delivery Manager hos Vitec Aloc, Gitte Rasmussen, giver et indblik i, hvordan COCKPIT kan hjælpe private banking rådgivere med at indfri de stigende kundekrav

COCKPIT til Private Banking

Derfor skal du vælge PORTMAN og vores online dashboard COCKPIT, hvis du vil styrke dit Private Banking-værditilbud.

Vitec Alocs forretningsmæssige styrke ligger i, at de kender sektoren så godt, som de gør. Ikke nødvendigvis detailviden ned på den enkelte bankforretning men overblikket over, hvad der rører sig i sektoren lige nu og ofte også frem i tiden
Sophie Hansen, First Vice President of Tax Services and Customer Reporting, Private Banking Elite kunder i Danske Bank

We are big enough to trust, but small enough to care

Som en af de førende leverandører af investment management løsninger i Norden er vi meget opmærksomme på, at du ikke kun vælger en løsning. Du vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.

I samarbejdet med os får du:

En nordisk partner

Med mere end 35 års erfaring inden for fintech og bred markedsforståelse

En abonnementsbaseret model

Du betaler kun for de moduler, som du har brug for

Dialog i øjenhøjde

Baseret på åbenhed, kommunikation og gensidig tillid

En state-of-the-art løsning

Omkostningseffektiv, fleksibel og brugervenlig

Kundeservice i særklasse

Dedikeret kunde- og projektteam, daglig support samt sparring & årligt business review

Professionelt netværk

Med ligesindede inden for den finansielle sektor
Vi er meget glade for samarbejdet. Vitec Aloc er proaktive, de kender os som bank, de kender deres egne produkter, og de ved, hvad der rører sig i den finansielle sektor. Jo, jeg kan roligt sige, at vi er glade for samarbejdet
Esben Bøgeholdt Kæmpegaard, Chef for Handelsbanken Danmarks formueprodukter

Indfri dine kunders forventninger

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med PORTMAN til Private Banking kan opfylde eller endda overgå dine kunders forventninger.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger til Private Banking, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os