Leverandør forklarer fordelene ved investment management løsningen, PORTMAN til Family Office

Family Office

Din komplette løsning til professionel og effektiv kapitalforvaltning

Forbedr din performance og udarbejd skræddersyede og detaljerede rapporter


Med PORTMAN som rygrad i en professionel og effektiv understøttelse af dine forretningsgange får du en investment management løsning, der hjælper dig med at forbedre din ydeevne, øge dit risikojusterede afkast og udarbejde skræddersyede rapporter. Samtidig udstyrer du dine investment managers med et intuitivt og nemt overblik over bl.a. jeres strategier, værdipapirer, afkast, sammensætning og transaktioner. Et overblik over konsolidererede data, der er med til at reducere de operationelle risici og investeringskompleksiteten og øge din produktivitet.

Vi tilpasser løsningen til netop dit Family Office
At administrere formuen i et Family Office er en indflydelsesrig position, der kræver erfaring, kompetencer, tillid og ikke mindst et solidt grundlag for at træffe de rigtige investeringsbeslutninger. Og vi ved fra erfaring, at behovene og forventningerne til en investment management løsning varierer fra Family Office til Family Office. Ud fra vores standardløsning, der understøtter alle udbredte aktivklasser – bl.a. et dedikeret modul til styring af alternative investeringer – skræddersyr vi løsningen, så den indfrier netop dine specifikke behov til fx risikostyring, performancemåling, compliance og myndighedsrapportering. 

Service Delivery Manager hos Vitec Aloc, Henrik Bach, forklarer, hvorfor PORTMAN er din golden source til professionel og effektiv kapitalforvaltning

PORTMAN til Family Office

Derfor er PORTMAN din golden source til professionel og effektiv kapitalforvaltning.

Vi bruger PORTMAN i vores forretning, hvor vi leverer serviceydelser, der gør det nemmere at skabe transparens og overblik over kundernes formue. Det at have en robust, pålidelig og effektiv løsning som fundament er derfor centralt for os
Klaus Breitenstein, CEO & Partner i Assure Wealth

Rådgiv og tilbyd din bestyrelse et unikt og detaljeret indblik

Med PORTMAN til Family Office får du adgang til rettidige, nøjagtige og fuldstændige data om forskellige positioner og eksponeringer, ét samlet investeringsoverblik og ikke mindst forbedret og strømlinet dine arbejdsgange. Dét frigiver tid til mere værdiskabende arbejde som fx at skabe yderligere afkast og rådgive din bestyrelse. Du har også mulighed for at give din bestyrelse nem adgang til det samme overblik med PORTMANs tilhørende online dashboard, COCKPIT, der kan tilgås – hvor som helst og når som helst – på tværs af devices.

Leverandør og kunde taler om vigtigheden af et tæt samarbejde

We are big enough to trust, but small enough to care

Som en af de førende leverandører af investment management løsninger i Norden er vi meget opmærksomme på, at du ikke kun vælger en løsning. Du vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.

I samarbejdet med os får du:

En nordisk partner

Med mere end 35 års erfaring inden for fintech og bred markedsforståelse

En abonnementsbaseret model

Du betaler kun for de moduler, som du har brug for

Dialog i øjenhøjde

Baseret på åbenhed, kommunikation og gensidig tillid

En state-of-the-art løsning

Omkostningseffektiv, fleksibel og brugervenlig

Kundeservice i særklasse

Dedikeret kunde- og projektteam, daglig support samt sparring & årligt business review

Professionelt netværk

Med ligesindede inden for den finansielle sektor
Jeg synes, det er vigtigt at sige, at vi sætter rigtig stor pris på, at Vitec Aloc ikke er en svingdørsvirksomhed med medarbejdere, der kommer og går, men at vi samarbejder med de samme personer gennem mange år
Lotte Halse, Investment Controller i Lundbeckfonden

Indfri dine kunders forventninger

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med PORTMAN til Family Office kan opfylde eller endda overgå dine kunders forventninger.

Insights & trends

Insights & trends

VIDEO: Product development is key when it comes to keeping pace with the market needs. Therefore, product development is also at the heart of our business.
VIDEO: Our clients don't just choose a solution. They choose a long-term partner.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger til Family Office, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os