Konsulenter taler om implementering af en investment management løsning til en ny kunde

Implementering & uddannelse

Fra alle faser af implementeringen til uddannelse- og oplæringsforløb for dine medarbejdere

Effektiv og professionel implementering

Når din løsning skal implementeres, er kommunikation og forventningsafstemning to af de absolut vigtigste nøgleord for os. Vores erfarne konsulenter har de rette kompetencer og branchekendskab, der gør, at de hurtigt kan sætte sig ind i dine processer og din forretning. De er med dig gennem alle faser af implementeringen og sørger for at stille de rigtige spørgsmål og komme med konkrete forslag, når der er brug for det. Alt sammen for at sikre en så effektiv og professionel implementering som mulig.

Sidst, men ikke mindst, vægter vi en effektiv og gennemsigtig implementering højt. Derfor afklarer vi altid tidsramme og økonomi på forhånd, da hverken du eller vi får noget ud af et langstrakt implementeringsforløb.

Den væsentligste forskel mellem at samarbejde med store internationale udbydere og Vitec Aloc er, at vi dér er en meget lille fisk i en stor sø, mens vi hos Vitec Aloc er en stor kunde, der bliver taget alvorligt
Lars Haram, CIO og leder af kapitalforvaltningen i Oslo Pensjonsforsikring

We are with you all the way

For os er en dyb forståelse af kundens krav, tæt kommunikation og den rette forventningsafstemning essentielt i enhver implementering. Bliv klogere på vores implementeringsproces i videoen.

Uddannelse og workshops for dine medarbejdere

En helt essentiel del, når du skifter investment management løsning, er medarbejdernes tryghed og fortrolighed med løsningen. Derfor er vores uddannelse- og oplæringsforløb en helt naturlig del af implementeringen, så dine medarbejdere bliver klædt ordentligt på og fra dag ét føler sig hjemme i den nye løsning.

Undervisningen afholdt af dit dedikerede kundeteam, der består af en Business Service Consultant og en Service Delivery Manager, varierer og bliver tilpasset efter dine behov og ønsker, men især vores workshops er populære, da brugerne her har mulighed for at stille specifikke spørgsmål eller komme med direkte ønsker, der gør det lettere at lære og bruge løsningen. Ofte fører de enkelte workshops til nye idéer, som vi gerne udfører som del af et kommende opgraderingsprojekt eller indarbejder i fremtidige versionsløsninger.

Vitec Aloc er store nok til at løse opgaven men samtidig ikke større, end at vi føler, at vi fylder noget
Susanne Lundby, CFO i PensionDanmark

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger, har du spørgsmål eller har du brug for support, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os