Business Service Consultant yder support og service i høj kvalitet over telefonen

Support

Din garanti for høj oppetid, sikker drift og hurtig respons

Vi er rigtig glade for supportfunktionen. Vi møder kun kompetente og servicemindede medarbejdere
Sophie Hansen, First Vice President of Tax Services and Customer Reporting, Private Banking Elite kunder i Danske Bank

Support og service lidt ud over det sædvanlige

Vores team af Business Service Consultants sætter en ære i at levere support og service i høj kvalitet og er altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. De kender de enkelte forretningsområder indgående, og deres erfaring og viden gør, at de forstår dine processer og løsninger, stiller de rigtige spørgsmål og dermed kan hjælpe dig i alle hjørner og kroge af løsningen. Dit kundeteams faste Business Service Consultant og Service Delivery Manager vil således altid holde hånd i hanke med dine ønsker og planer i forhold til løsningen.

Vi ved, at hastighed er afgørende, og derfor svarer vi altid hurtigt og kvalificeret, så du kan komme videre med dit arbejde. For os er den helt rette support og service fundamentet for et godt samarbejde med vores kunder – et samarbejde, som vi vægter højt, og som vi ved bygger på god kommunikation og gensidig tillid.

Den sikre løsning for den kompromisløse kunde

Vores kundecenter er åbent på alle børsdage inden for normal åbningstid, men vi tilbyder også skræddersyede supportaftaler baseret på individuelle og helt specifikke kundebehov. Den sikre løsning for den kompromisløse kunde. Hvis du er nysgerrig på at høre fra vores kunder selv, så formidler vi gerne kontakt til en uforpligtende snak om vores support.

Vi har valgt PORTMAN fra Vitec Aloc, fordi det giver os en omkostningseffektiv, simpel og moderne løsning fra en stærk nordisk leverandør
Mikkel Kallerup Olsen, Development Director i SDC

Kundecenteret

Har du spørgsmål eller brug for support, så kontakt vores kundecenter

PORTMAN

63136500
portman.support@vitecsoftware.com
Børsdage 8.00-17.00

IDEAS

63136500
ideas.support@vitecsoftware.com
Børsdage 8.00-17.30

SUPERPORT

63136500
superport.support@vitecsoftware.com
Børsdage 8.30-16.00