PORTMAN

En af de førende investment management løsninger i Skandinavien til Asset Management, Family Office, Private Banking, Pension & Insurance og Bank Treasury

Optimér din forretning med en skalerbar standardløsning


Automatisér dine daglige arbejdsprocesser, integrér STP mod handelsplatforme, depotbanker, dataleverandører og ERP-systemer og få et enkelt og samlet onlineoverblik over bl.a. positioner, aktivfordeling, afkast og risiko.

Med investment management løsningen, PORTMAN, får du en effektiv og pålidelig understøttelse af dine forretningsgange front-to-back i én integreret standardløsning.

Moduler, der giver forretningsmæssig værdi
Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder. Derfor er PORTMAN opbygget af dedikerede, integrerede moduler, hvor du som kunde kun betaler for de moduler, som du har brug for. Altid med mulighed for at udvide med nye og flere moduler, når behovet eller markedet ændrer sig. En skaleringsmulighed, der naturligvis også gælder den anden vej rundt, hvis du en dag ikke længere har brug for et bestemt modul.

Understøttelse af de mest udbredte aktivklasser

PORTMAN understøtter de fleste aktivklasser fra cash instruments og derivatives til direct loans og cash accounts. Så hvad enten dine porteføljer primært består af obligationer, aktier og fonde eller er sammensat af futures, options, forwards og swaps, er du sikret en bred instrumentdækning med PORTMAN.

PORTMAN tilbyder også et dedikeret modul til private equity og alternative investeringer, der giver præcis den fleksible understøttelse, som aktivklassen kalder på og gør det muligt at styre, værdisætte og ikke mindst kontrollere risiciene i alternative investeringer. Det er naturligvis også muligt at få understøttet forskellige typer af Security Financing Transactions så som repo og forretninger.

Product Manager hos Vitec Aloc, Mark Williams, forklarer, hvorfor produktudvikling er kernen i vores forretning

Nysgerrig på PORTMAN?

Med mere end 35 års erfaring med ambitiøse investment management løsninger ved vi, at produktudvikling er helt centralt, når det kommer til at følge med behovene og kravene i markedet. Derfor er produktudvikling også kernen i vores forretning. Bliv klogere på den kontinuerlige udvikling af vores produkter.

Til forskel fra en række af de større alternativer er PORTMAN et meget åbent system. Man kan så at sige få lov til at se, hvad der gemmer sig under hjelmen. Men måske endnu vigtigere, så er det muligt at koble PORTMAN direkte på PensionDanmarks øvrige systemer
Susanne Lundby, CFO og ansvarlig for fondsrapportering i PensionDanmark
Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severin Lyngbye

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere om vores investment management løsning, PORTMAN, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mikkel Severin Lyngbye, Chief Sales Officer
29997141
Send e-mail