COCKPIT

Online dashboardet til ét samlet og enkelt investeringsoverblik

Online dashboardet COCKPIT Advisor fra Vitec Aloc

Et let og intuitivt værktøj til såvel rådgivere som kunder

COCKPIT er online dashboardet til vores investment management løsning, PORTMAN. Foruden et godt og nemt overblik giver COCKPIT også mulighed for drill-down og look-through samt skræddersyede rapporter. Selvfølgelig tilpasset din virksomheds corporate identity, når det kommer til visuel stil, farver, fonte og logo. Vælg COCKPIT Rådgiver for et komplet og detaljeret overblik til dine ledere, specialister og investeringsrådgivere og COCKPIT Kundesite for et online og nemt investeringsoverblik til dine kunder.

COCKPIT virker meget intuitivt og giver et nemt overblik over kundens værdipapirer, afkast, sammensætning, transaktioner m.m. COCKPIT giver også mulighed for at se den samlede portefølje på tværs af to eller flere kunder. Vi bruger også COCKPIT som en del af kundemødet, da det visuelt fungerer godt
Christian Bryder Dolberg, Investeringsrådgiver, Sparekassen Kronjylland

COCKPIT Rådgiver

Med COCKPIT Rådgiver har du altid det fulde overblik inden for rækkevidde. Et komplet overblik over sammensætningen af porteføljer, deres udvikling over tid og en detaljeret afkastudvikling. Dét giver ikke kun dine ledere, specialister og investeringsrådgivere grobund for en dybere og bedre rådgivning men er også med til at øge effektiviteten i deres hverdag.

Dashboardet bliver også investeringsrådgivernes primære værktøj til overblik over kundernes porteføljer og er oftest udgangspunktet for den gode og dybe dialog til kundemøderne. Med dashboardet kan den enkelte investeringsrådgiver ligeledes søge efter konkrete papirer på tværs af en kundegruppe, understøtte dagens kurser via opdaterede data, få et bedre risikooverblik og ikke mindst generere kunderapporter ad-hoc ved behov.

Presales Consultant hos Vitec Aloc, Hasse Ismael, forklarer, hvordan du kan styrke din kunderelation med COCKPIT Advisor

Styrk din kunderelation med COCKPIT Rådgiver

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med online dashboardet, COCKPIT Rådgiver, kan yde bedre økonomisk rådgivning og dermed styrke forholdet til dine kunder. 

Online dashboardet, COCKPIT Kundesite, fra Vitec Aloc er responsive og kan derfor tilgås fra alle devices

COCKPIT Kundesite

COCKPIT Kundesite er dine kunders onlineadgang til et detaljeret overblik over deres investeringer med mulighed for drill-down og fuld look-through. Med COCKPIT Kundesite kan de let og enkelt – hvor som helst og når som helst på tværs af devices – se deres investeringer, følge udviklingen over tid og få en detaljeret afkastrapportering. Dashboardet giver også kunderne mulighed for at generere skræddersyede rapporter med lige netop de informationer, som de har brug for. 

Presales Consultant hos Vitec Aloc, Hasse Ismael, forklarer, hvordan du kan indfri kundernes forventninger med COCKPIT Kundesite

Indfri kundernes forventninger med COCKPIT Kundesite

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med online dashboardet, COCKPIT Kundesite, kan styrke værditilbuddet til dine kunder og forbedre kundeoplevelsen.

Etablér jeres kundeengagement med et online dashboard
– Tilgængeligt når som helst, hvor som helst.

Service Delivery Manager hos Vitec Aloc, Gitte Rasmussen, giver et indblik i, hvordan COCKPIT kan hjælpe private banking rådgivere med at indfri de stigende kundekrav

Nysgerrig på COCKPIT?

Se videoen og få et indblik i, hvordan COCKPIT bl.a. kan hjælpe Private Banking-rådgivere med at indfri de stigende kundekrav og ikke mindst tiltrække og fastholde kunder i et stadig mere konkurrencepræget marked. 

Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severin Lyngbye

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere om vores online dashboard, COCKPIT, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mikkel Severin Lyngbye, Chief Sales Officer
29997141
Send e-mail