Et møde mellem leverandøren og kunden, der gennemgår hostingaftalen

Hosting

Få konkurrencedygtig og sikkerhedsmæssig hosting helt i top

To medarbejdere holder møde omkring en kommende asset management løsning

Hosting hos os giver optimal drift af din løsning

Den rette hosting af din investment management løsning sikrer effektiv og økonomisk, optimal drift med høj oppetid. Vores hosting er på niveau med det, der tilbydes af markedets største udbydere inden for området – økonomisk, konkurrencedygtigt og sikkerhedsmæssigt helt i top.

Det er vigtigt for mig at få med, at der ingen tvivl er om, at Vitec Aloc it-mæssigt er rigtig, rigtig dygtige
Sophie Hansen, First Vice President of Tax Services and Customer Reporting, Private Banking Elite kunder i Danske Bank

Hostingpakker, der imødekommer dine behov

For at imødekomme den enkelte kundes specifikke behov tilbyder vi en række hostingpakker, som selvfølgelig kan udvides i takt med, at din løsning vokser i omfang såvel som i datamængde. Vi kender forretningsområderne indgående fra et tæt samarbejde med mange af vores kunder over en årrække, og da vores medarbejdere ofte kommer med en baggrund fra investeringsverdenen, byder vi ind med kvalificeret viden og erfaring om integrationen til din systeminfrastruktur fra vores hosting. Dét sikrer dig optimal drift af din løsning og én samlet leverandør, der ikke kun garanterer høj oppetid, men som også hele tiden følger med udviklingen i din virksomhed og din forretning.

Hvis du er nysgerrig på at høre fra vores kunder selv, så formidler vi gerne kontakt til en uforpligtende snak om vores hosting.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger, har du spørgsmål eller har du brug for support, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os