Medarbejdere fra Vitec Aloc holder et uformelt møde i det åbne kontorlandskab

Arbejdspladsen

Hos os går faglige ambitioner og high-performance hånd i hånd med en fleksibel hverdag og familielivet

Høj faglighed & nyudvikling

Vi er et af Nordens førende softwarehuse inden for investment management løsninger med +70 medarbejdere specialiseret inden for IT- eller finansverdenen. Vores medarbejdere har alle et fagligt højt knowhow, brænder for deres fagområde og er drevet af nysgerrighed og lysten til konstant at udvikle sig. Alt sammen med et entydigt fokus på at styrke og videreudvikle vores løsninger til gavn for vores kunder.

Med en baggrund som M.Sc. Mathematics and Economics er det arbejdet med de komplekse problemstillinger og den avancerede forretningslogik, jeg brænder for, og det får jeg lov til her. Vores kunder stiller store krav til bl.a. performancemåling, risikostyring og compliance, hvilket kombineret med videreudviklingen af vores produkter og kundernes forretningsmæssige krav gør, at jeg hele tiden bliver udfordret. Og så betyder det fagligt høje niveau her meget, da der aldrig er langt til sparring eller nye perspektiver på de mange forskelligartede problemstillinger, som vi bliver stillet overfor i et moderne investeringsunivers
Lennart Damgaard, Senior Solution Architect

Vi vægter det sociale højt

Ligesom god kommunikation og gensidig tillid er nøgleord i samarbejdet med vores kunder, er det helt centralt mellem vores medarbejdere. For det er kun via dialog, tæt samarbejde og troen på, at når vi spiller hinanden gode og bruger hinandens kompetencer, der hvor de er bedst, at vi skaber de bedste resultater. Derfor vægter vi det sociale og kulturen højt. Vores kultur bygger på et tæt sammenhold, masser af faglig sparring og sociale arrangementer i løbet af året. Så hvad enten du er til bordfodbold, løb, vinsmagning, grillhygge eller noget helt femte, så er der plads til det. 

Hos Vitec Aloc er der sjældent to arbejdsdage, der er ens. Dét sammen med den høje grad af fleksibilitet, frihed under ansvar og at vi som kollegaer har stor respekt for hinandens faglige kompetencer og dagligt bruger dem til hele tiden at gøre tingene lidt bedre, gør Vitec Aloc til en særlig arbejdsplads. Og så er der aldrig langt til et godt grin, hvad enten det er over skrivebordet, ved kaffemaskinen eller til et af de sociale arrangementer som fx til årets julefrokost eller til grillhygge i atriumgården efter arbejde – og det betyder meget
Anne Markvardsen, Project Manager
Få et sneak peek af Vitec Aloc som arbejdsplads

Nysgerrig på Vitec Aloc som arbejdsplads?

Se videoen og få et sneakpeek af kontoret i Odense, atmosfæren og hvad vi laver til daglig.

Vil du være en del af holdet?

Vi er altid på udkig efter nye, kvalificerede medarbejdere, så hvis du har den rette IT-erfaring eller er velbevandret inden for investeringsverdenen, er du måske den, som vi leder efter.

Se ledige stilliger