Møde omkring investment management løsningen, PORTMAN til Bank Treasury

Bank Treasury

Én integreret Bank Treasury-løsning, der dækker front-to-back

Effektivisér din regnskab- og myndighedsrapportering og optimér din risikostyringMed PORTMAN til Bank Treasury får du en omkostningseffektiv og fleksibel investment management løsning til bl.a. performancemåling, risikostyring, ledelse- og regnskabsrapportering samt national og international myndighedsrapportering. Derudover sikrer du, at dine treasury managers får strømlinet deres arbejdsgange, mindsket de operationelle risici og ikke mindst får adgang til præcise og fuldstændige data, der gør dem i stand til at træffe flere og bedre informerede beslutninger.

Styrk dine treasury managers strategiske rolle
Siden finanskrisen har finansielle institutioner haft hænderne fulde i kampen med lave, volatile og nu kraftigt stigende renter, balancevolatilitet og en række regulatoriske krav. Det har fået mange Bank Treasury-afdelinger til at styrke deres likviditetsbuffer, men desværre kan kerneoperationelle arbejdsgange stadig hæmme nogle treasury managers evne til at indtage en mere strategisk rolle. Med PORTMAN til Bank Treasury får du reduceret manuelle opgaver, øget gennemsigtighed og optimeret regnskab- og bogføringsprocesser, der ikke kun mindsker de operationelle risici, men som også giver den enkelte treasury manager optimal kontrol af risici og eksponeringer i understøttelsen af såvel umiddelbare som langsigtede forretningsmål til gavn for både bankens konkurrenceevne og økonomiske præstation.     

Service Delivery Manager, Gitte Rasmussen, forklarer, hvorfor du skal vælge PORTMAN som din næste løsning til fx performancemåling, risikostyring og rapportering.

PORTMAN til Bank Treasury

Derfor skal du vælge PORTMAN som din næste Bank Treasury-løsning til bl.a. performancemåling, risikostyring og rapportering.

Der er ingen tvivl om, at samarbejdet har hjulpet os til at effektivisere vores processer. Fx bruger vi nu betydelig mindre tid på bogføring og regnskab, tid som vi i stedet kan bruge der, hvor det faktisk flytter noget for forretningen
Henrik Bråten, Controller Middle Office hos Eika Boligkreditt
Business System Consultant siddende i et forretningsmøde

We are big enough to trust, but small enough to care

Som en af de førende leverandører af investment management løsninger i Norden er vi meget opmærksomme på, at du ikke kun vælger en løsning. Du vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.

I samarbejdet med os får du:

En nordisk partner

Med mere end 35 års erfaring inden for fintech og bred markedsforståelse

En abonnementsbaseret model

Du betaler kun for de moduler, som du har brug for

Dialog i øjenhøjde

Baseret på åbenhed, kommunikation og gensidig tillid

En state-of-the-art løsning

Omkostningseffektiv, fleksibel og brugervenlig

Kundeservice i særklasse

Dedikeret kunde- og projektteam, daglig support samt sparring & årligt business review

Professionelt netværk

Med ligesindede inden for den finansielle sektor
Vi har gennem alle 10 år haft et godt samarbejde med Vitec Aloc om udvikling af og integrationer til PORTMAN. Vi har i dag en god og fleksibel løsning, som er godt tilpasset vores behov for Treasury i en mindre forretningsbank
Erling Mork, CFO hos Pareto Bank ASA

Indfri dine stakeholders forventninger

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du med PORTMAN til Bank Treasury kan opfylde eller endda overgå dine stakeholders forventninger.

Insights & trends

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger til Bank Treasury, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os