Danske Bank

Samarbejde gennem mere end 20 år

Facadebygning af Danske Bank på Holmens Kanal

Danske Bank har samarbejdet med Vitec Aloc i mere end tyve år. ”Det har vi primært, fordi PORTMAN-løsningen gør det til en god forretning for os, og fordi Vitec Aloc kender finanssektoren bedre end de fleste. Men også fordi vi gennem årene har fået etableret et stærkt og tæt samarbejde baseret på gensidig tillid”, siger Sophie Hansen, First Vice President of Tax Services and Customer Reporting, Private Banking Elite kunder i Danske Bank. 

Fælles udvikling og fælles omkostninger

PORTMAN er et modulopbygget standardsystem, hvor man alene betaler for de funktioner, som man har brug for. Men nogle gange, er der brug for mere, end der lige er til rådighed.

En af de store fordele ved at være kunde hos Vitec Aloc er, at det er der andre i finanssektoren, der også er. Det betyder, at når noget rører sig i et hjørne af sektoren, så fanger Vitec Aloc det, og deler det med os andre. Og omvendt deler vi selvfølgelig også selv gerne ud, når noget har betydning for sektoren”, siger Sophie Hansen og fortsætter: ”Jeg mener, alt det lovgivningsmæssige er jo ens for os alle, så hvorfor ikke bare gå sammen om udviklingen og dele omkostningerne. Det er Vitec Aloc rigtig gode til at sætte i spil”.

Finanssektoren er Vitec Alocs hjemmebane

Vitec Alocs forretningsmæssige styrke ligger i, at de kender sektoren så godt, som de gør. Ikke nødvendigvis detailviden ned på den enkelte bankforretning, men overblikket over, hvad der rører sig i sektoren lige nu og ofte også frem i tiden”, siger Sophie Hansen.

Det betyder i praksis, at vi altid er på omgangshøjde, når der for eksempel dukker nye lovgivningsmæssige krav op, som sektoren skal tage højde for. For eksempel var Vitec Aloc hurtigt på banen, da vi begyndte at tale om ESG - Environment, Social and Governance, der i disse år får øget opmærksomhed blandt vores kunder", siger Sophie Hansen og uddyber: 

Vitec Aloc fik sat gang i et vigtigt, fælles udviklingsprojekt for PORTMAN-løsningen, der har løftet vores evne til at levere valide grønne rapporter
Sophie Hansen, First Vice President of Tax Services and Customer Reporting, Private Banking Elite kunder i Danske Bank

Mere end 20 års samarbejde baseret på tillid

Danske Bank har samarbejdet med Vitec Aloc i mere end tyve år. ”Det er et tæt samarbejde, der bæres af stærke ydelser og kompetente medarbejdere”, siger Sophie Hansen. ”Ud over den daglige kontakt har vi statusmøder hver tredje måned, hvor alt bliver vendt. Og med alt mener jeg alt. Vi har samarbejdet i så mange år, at der ikke er noget, som vi ikke kan tåle, kommer på bordet. Vi er altid fuldt opdaterede”.

Kompetent og serviceminded support

Den daglige kontakt med Vitec Alocs supportfunktion bliver i den forbindelse fremhævet af Sophie Hansen. ”Vi er rigtig glade for supportfunktionen. Vi møder kun kompetente og servicemindede medarbejdere, og da vi selv opererer i alle de nordiske lande, så ser vi frem til, at Vitec Aloc styrker deres position i resten af Norden”. 

Rapporteringer på øverste hylde

PORTMAN-løsningen leverer performancemåling, risikostyring, skatteopgørelser, ledelse- og regnskabsrapportering til Danske Banks Private Banking kunder på et højt niveau. Men spørger man Sophie Hansen, er der dog en enkel ting, som hun ser frem til, bliver løftet. ”Vitec Aloc er gået i gang med et større facelift i forhold til layout og udseende af vores rapporter. Det vil bringe rapporteringerne helt op på øverste hylde, så det glæder jeg mig meget til”.

Først og fremmest en god forretning

"Det her er først og fremmest en forretning. Det kan du tolke sådan, at vi primært samarbejder, fordi Vitec Alocs PORTMAN-løsning leverer det, som vi har brug for, til en pris, der gør det til en god forretning for os begge. Men på toppen af det, skal du selvfølgelig lægge, at vi har samarbejdet i mere end tyve år. Det gør man kun, hvis der er tale om et godt og solidt samarbejde, baseret på en høj grad af tillid. Og det er helt klart tilfældet her”, siger Sophie Hansen.

En sidste ting

Nå jo, en sidste ting. Det er vigtigt for mig at få med, at der ingen tvivl er om, at Vitec Aloc it-mæssigt er rigtig, rigtig dygtige”. 

Om Danske Bank Private Banking Elite
Private Banking Elite-kunder har ansvaret for en stor formue med en kompleksitet, der kræver særlig rådgivning. Ofte har formuen en størrelse, hvor den primære opgave ikke er at sikre kunden selv og sine nærmeste resten af livet men at sikre kommende generationer og de værdier eller virksomheder, som kunden har ansvaret for.

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere, så kontakt Chief Sales Officer, Mikkel Severin Lyngbye på 29997141 eller send os en mail.

Kontakt os