Lundbeckfonden

Samarbejde baseret på gensidig tillid

Asset managere, der holder møde

Lundbeckfonden har siden 2005 brugt PORTMAN til investment management. Løsningen virker, og det fungerer efter hensigten og er effektivt hos Lundbeckfonden, der er en af Danmarks største fonde med en værdi på mere end 65 mia. kr. Så i stedet for at tale om PORTMAN har vi taget en snak med Lundbeckfondens Søren Christiansen, VP Finance og Lotte Halse, Investment Controller, med henholdsvis tre og +10 års erfaring med Vitec Aloc, om, hvordan det er til dagligt at samarbejde med Vitec Aloc. Det kom der denne historie ud af.

Der findes investment management løsninger, der kan andet end PORTMAN. Men til det, er der ifølge Søren Christiansen to ting at sige ”Det, de kan andet end PORTMAN, er ikke noget, vi har så meget brug for, at det kan opveje de øvrige fordele ved PORTMAN. Og så er det kendetegnende, at mange af de it-selskaber, der udbyder de større komplekse løsninger, selv er meget store, og at man derfor hurtigt risikerer at blive overset og glemt.

Det er rigtig vigtigt for os, at vi er kendte i huset. At vi har en stemme og bliver hørt. Og det gør vi. Vitec Aloc er meget lydhøre, og det er meget vigtigt for os
Lotte Halse, Investment Controller hos Lundbeckfonden

Samarbejde baseret på gensidig tillid

Det er et sobert samarbejde, som baserer sig på en høj grad af gensidig tillid. Vitec Aloc er gode til ikke at lade som om, at de ved alt”, siger Lotte Halse og giver et eksempel ”For ikke så længe siden ringede Vitec Aloc til mig. De havde en anden kunde, som havde et brugerspørgsmål om PORTMAN. De vidste, at det i al beskedenhed var noget, jeg vidste en del om, så Vitec Aloc spurgte, om ikke jeg havde lyst til at hjælpe dem? Og jo, selvfølgelig havde jeg da det. Det er er da et udtryk for en høj grad af tillid og et stærkt samarbejde at spørge. Og en anden gang er det jo mig, der har brug for hjælp.

Udfordringer, der er til at bære

Når man beslutter sig for PORTMAN, beslutter man sig samtidig for en skalérbar løsning, der er opbygget af moduler, hvor man kun betaler for de funktioner, som man har brug for. En løsning, der gør det muligt at få individuelle tilpasninger, funktionalitet, automatiseringer og integrationer.

PORTMAN er et system med rigtig meget funktionalitet, så man lærer ikke at beherske det hele i løbet af få timer. Det er avanceret, og det ved Vitec Aloc godt. Derfor sætter vi også stor pris på, at der løbende bliver arbejdet på at forbedre brugergrænsefladen”, siger Lotte Halse.

Udveksling af erfaringer med andre kunder

Afslutningsvis har Søren Christiansen især ét punkt, som han vil sikre sig kommer med, nemlig de forskellige former for erfaringsudveksling, som Vitec Aloc initierer kunderne imellem.

Vi er rigtig glade for de arrangementer, som Vitec Aloc laver for kunderne. Ikke mindst er den årlige PORTMAN Dag vigtig. Det er her, at vi bliver præsenteret for nye ting, hvad der er i pipeline og så videre”, siger Søren Christiansen, og afslutter sætningen med, ”at det er en rigtig god mulighed for at mødes og udveksle erfaringer med andre PORTMAN-kunder”.

En afsluttende bemærkning

Det sidste ord i denne case lader vi Lotte Halse få: 

Jeg synes, at det er vigtigt at sige, at vi sætter rigtig stor pris på, at Vitec Aloc ikke er en svingdørsvirksomhed med medarbejdere, der kommer og går, men at vi samarbejder med de samme personer gennem mange år
Lotte Halse, Investment Controller hos Lundbeckfonden

Om Lundbeckfonden
Lundbeckfonden er en af Danmarks største erhvervsdrivende fonde med en værdi på mere end 65 mia. kr. og årlige uddelinger på over 500 mio. kr. til danskbaseret sundhedsvidenskabelig forskning – primært inden for hjerneforskning. I 2019 var den årlige uddeling på 666 mio. kr.

Lundbeckfonden er den største private bidragsyder til dansk offentligt udført hjerneforskning og har en ambition om, at Danmark skal være en af verdens førende hjerneforskningsnationer. Samtidig arbejder Lundbeckfonden for at højne vidensniveauet i offentligheden om hjernen og hjernesygdomme.

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere, så kontakt Chief Sales Officer, Mikkel Severin Lyngbye, på 29997141 eller send os en mail.

Kontakt os