Mikkel Rahbek Brunse ny CEO for Vitec Aloc

D. 1. december 2019 er Mikkel Rahbek Brunse tiltrådt som CEO for Vitec Aloc i Danmark og Norge.

Vitec Aloc indgangsfacade

Vi er glade for den store interesse, som CEO stillingen har vist og efter en grundig udvælgelses proces er vi glade for at Mikkel har sagt ja til jobbet. Mikkel har allerede et godt kendskab til virksomheden, da han startede i virksomheden som COO i september 2018, hvor han siden maj, via interim CEO posten, har sikret den positive retning som Vitec Aloc har. En retning som det er vigtigt bliver videreført og udbygget.

Mikkel afløser Kim Møller Jensen, som skal hjælpe Vitec koncernen med andre opgaver.

Om Vitec

Vitec er førende inden for Vertical Market Software i Norden. Vi udvikler og leverer standardsoftware til forskellige brancher. Vitecs vækststrategi er at opkøbe softwarevirksomheder der er etableret i markedet, og samtidigt er veldrevne. Koncernens overordnede processer i kombination med medarbejdernes høje kendskab til kundens lokale marked skaber gode forudsætninger for forbedringer og fortsat innovation. Vores 700 medarbejdere er placeret i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vitec er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.017 mio. SEK i 2018. Få mere at vide om os på www.vitecsoftware.com.

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at kontakte CEO, Mikkel Rahbek Brunse, på tlf.: +45 29997160 eller sende os en mail.

Kontakt os