Fire toneangivende banker køber ind på COCKPIT Kundesite

Som led i at øge værditilbuddet til Private Banking-kunder og give deres formue- og investeringsrådgivere en markant lettere hverdag opgraderer fire større, danske banker, Handelsbanken, Nykredit, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank, nu deres investment management løsning PORTMAN med det tilhørende online dashboard COCKPIT målrettet Private Banking & Wealth kunderne.

HandelsbankenNykreditSpar Nord og Arbejdernes Landsbank får med den digitale portal, COCKPIT, et let og intuitivt værktøj, der dels giver deres formuerådgivere et bedre og dybere investeringsoverblik og dels højner kundeoplevelsen for deres slutkunder.

Med COCKPIT får vores rådgivere et samlet og ikke mindst nemmere overblik over kundernes værdipapirer, afkast, sammensætning, risici og transaktioner. Det giver ikke blot grobund for en dybere og bedre rådgivning men vil forhåbentlig også være med til at øge effektiviteten i deres hverdag. Og når vi samtidig kan øge vores kundeservice betragteligt med COCKPIT Clientsite, hvor kunderne kan følge deres investeringer online med mulighed for drill-down, fuld look-through og skræddersyede rapporter, så kan vi roligt sige, at vi forventer os meget af den nye COCKPIT-løsning.” siger Esben Bøgeholdt Kæmpegaard, Chef for Handelsbankens formueprodukter.

De i alt ca. 300 formue- og investeringsrådgivere fra de fire banker, der kommer til at bruge COCKPIT i hverdagen, kan foruden et komplet overblik over sammensætningen af en specifik kundes porteføljer fx også understøtte dagens kurser via opdateret data, få et bedre risikooverblik og generere kunderapporter ad-hoc ved behov. Derudover giver COCKPIT bl.a. også formue- og investeringsrådgiverne mulighed for at se den samlede portefølje på tværs af to eller flere kunder, ligesom det er muligt at søge efter konkrete papirer på tværs af en kundegruppe.

En direkte styrkelse af kundetilbuddet

Med COCKPIT Clientsite får Private Banking-kunderne hos de fire banker onlineadgang til et enkelt og let overskueligt overblik over deres porteføljer, udviklingen over tid og en detaljeret afkastrapportering – præcis, når og hvor de har brug for det. Og for at give kunderne maksimal værdi af det nye kundetilbud har de fire banker valgt at få udvidet funktionerne i COCKPIT. Funktioner, der blandt andet gør Private Banking-kunderne i stand til at se på mere end 20 risikonøgletal på såvel beholdnings- som totalniveau og få overblik over deres eksterne depoter på tværs af banker.     

For os vidner Handelsbanken, Nykredit, Spar Nord og Arbejdernes Landsbanks tilvalg af COCKPIT om, at vi med COCKPIT rammer ned i og indfrier de primære krav og ønsker, som bankerne i dag har til en digital rådgiver- og kundeportal inden for Private Banking-området. Og så betyder udviklingen af de nye funktioner, som vi allerede er påbegyndt, et massivt løft af COCKPIT generelt. Et løft, der også kommer resten af vores kunder til gode.” siger Mark Williams, Product Manager hos Vitec Aloc.

For de fire banker har netop muligheden for udvikling af de nye funktioner til COCKPIT vægtet højt, og sammen med Vitec Aloc er man kommet rigtig fint i mål med de ønskede udvidelser.

”Vi ønsker med COCKPIT at give vores Private Banking-kunder den bedste service og ikke mindst det bedst mulige onlineoverblik over deres investeringer, og derfor var de nye funktioner essentielle for os at få med. Vitec Aloc var med på udvidelserne fra starten af, og samarbejdet i udviklingen af de nye funktioner med Vitec Aloc og de tre andre banker må siges at have kørt fortrinligt.” siger Bo Jensen Schmidt, Chefanalytiker hos Nykredit.

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at kontakte CEO, Mikkel Rahbek Brunse, på 29997160 eller sende os en mail.

Kontakt os