Family Office i Liechtenstein vælger Vitec Aloc som leverandør af investment management løsning

Vitec Aloc har indgået en 3-årig abonnementsaftale med et familiekontor i Liechtenstein.

Familiekontoret vil anvende Vitec Alocs investment management løsning, PORTMAN, i front-, middle- og backoffice operationer, samt anvende online dashboardet COCKPIT til at give et let tilgængeligt online overblik over investeringerne til klienten.

Familiekontoret anerkender Vitec Alocs historik inden for portefølje- og investeringssoftware, samt det faktum at Vitec Aloc er en Nordisk leverandør med høj kompetence inden for kapitalmarkedsforhold. Vitec Alocs løsninger er skalerbare med bred procesunderstøttelse i front-, middle- og backoffice, hvilket giver familiekontoret en omkostningseffektiv mulighed for at vokse yderligere.

Familiekontoret sætter særlig pris på PORTMANs understøttelse inden for klassisk porteføljestyring, muligheden for at adskille og konsolidere aktiver og investeringer på tværs af depotbanker, samt muligheden for at gennemlyse investeringer i foreninger.

Vitec Alocs PORTMAN produkt er en markedskonform platform, hvor der kan tilføjes forskellige moduler i takt med, at behov og krav løbende ændrer sig i et dynamisk marked. Løsningen leveres lokalt installeret.

”Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores første kunde i Liechtenstein inden for Family Office segmentet, som vi har serviceret i mere end 20 år i Norden og England. Og vi er stolte over, at kunden køber ind på Vitec Alocs forretningsmodel med fokus på partnerskab, gennemsigtighed og langsigtet samarbejde”, udtaler Mikkel Rahbek Brunse, Interim CEO Vitec Aloc A/S.

Om Vitec

Vitec Aloc er en del af koncernen, Vitec Software Group, der er førende inden for Vertical Market Software i Norden. De udvikler og leverer standardsoftware til forskellige brancher. Vitecs vækststrategi er at opkøbe softwarevirksomheder, der er etableret i markedet, og som samtidig er veldrevne. Koncernens overordnede processer i kombination med medarbejdernes høje kendskab til kundens lokale marked skaber gode forudsætninger for forbedringer og fortsat innovation. Vitec har 1050 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.571 mio. SEK i 2021. Få mere at vide om Vitec på www.vitecsoftware.com

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at kontakte CEO, Mikkel Rahbek Brunse, på 29997160 eller sende os en mail.

Kontakt os