Vitec Aloc in short

På et fundament af højt branchekendskab, forretningsmæssig knowhow og tekniske spidskompetencer leverer vi skalerbare og fleksible investment management løsninger, der indfrier dine behov

We are big enough to trust, but small enough to care

+35 års erfaring med effektive investment management løsninger

Siden vi i 1985 slog dørene op for første gang, har vi udviklet og leveret investment management løsninger til nogle af de største banker, kapitalforvaltere og pensionsselskaber i Norden. Vores løsninger danner ofte rygrad for vores kunders virksomhed og drift, og derfor er vi også meget bevidste om, at vores kunder ikke kun vælger en løsning. De vælger en langvarig samarbejdspartner, der implementerer effektivt og løbende udvider løsningen, og som sikrer tilfredse kunder, fordi vores samarbejde bygger på god kommunikation, gensidig tillid og troen på, at der også skal være et kulturelt match.


Del af Vitec Software Group

Vi er en del af den nordiske koncern, Vitec Software Group, der med 33 softwarevirksomheder og ca. 1.300 ansatte er noteret på børsen i Stockholm. Fælles for alle virksomheder er, at vi udvikler forretningskritisk software til specifikke branchers unikke behov med en overordnet mission om at maksimere kundernes muligheder for at optimere, udvikle og sikre deres forretning. Netop derfor dækker vores services også alt fra rådgivning, analyse og integration til implementering og hosting – altid med udgangspunkt i Vitec Software Groups grundlæggende værdier.

Billede af Mikkel Rahbek Brunse

Lad os styrke din virksomheds konkurrenceevne

For vores kunder er oppetid og performance helt essentielt! Med rødder i den finansielle sektor og mere end 35 års erfaring i udvikling og implementering af ambitiøse investment management løsninger forstår vi os ikke kun på markedet men også på din forretning. Derfor tilpasser vi løsningen, så den indfrier dine behov og dit forretningsområde – alt sammen med et entydigt fokus på at styrke og fremme din virksomheds konkurrenceevne.

Et udpluk af vores kunder

Artha Kapitalforvaltning logo
Skandinaviska Enskilda Banken logo
Tryg logo
PensionDanmark logo
Mercer logo
BLS Capital Fondsmæglerselskab logo
CEO hos Vitec Aloc, Mikkel Rahbek Brunse

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere om os, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mikkel Rahbek Brunse, Chief Executive Officer
29997160
Send e-mail