Løsninger

Optimér din forretning med en skalerbar standardløsning til investment management eller trading

Professionelle og fremtidssikrede løsninger, der indfrier dine behov

Vores løsninger opfylder professionelle krav til portefølje- og risikostyring, treasury og børshandel på Nasdaq Nordic og bruges dagligt af nogle af de største banker, kapitalforvaltere og pensionsselskaber i Norden. Med rødder i den finansielle sektor og mere end 35 års erfaring i udvikling af investment management løsninger har vi en bred markedsforståelse, forretningsmæssig knowhow og de rette tekniske spidskompetencer til at indfri dine behov og fremtidige krav fra markedet.

Optimér din forretning og skab tid til mere værdiskabende arbejde

Vi ved, at det er helt essentielt at sikre optimal ydeevne til dine vigtigste stakeholdere. Det er én ting at håndtere ændringer i kundernes krav, konkurrence og regulering, men at bruge værdifuld tid på at løse system-, legacy- eller dataproblemer er ganske enkelt ineffektivt. Derfor er den rette investment management eller trading løsning helt central, når det kommer til at få frigjort tid til det arbejde, der virkelig rykker din forretning. 


Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder, og vi tror på, at nemme løsninger vinder i det lange løb. Derfor er vores løsninger opbygget af dedikerede, integrerede moduler, hvor du kun betaler for de moduler, som du har brug for til næste skridt på din vækstrejse, og som giver forretningsmæssig værdi. Og da vi forstår kompleksiteten, hjælper vi dig med at strømline nøgleprocesser, så du kan tilpasse og skalere din løsning for alle fremtidige krav. Altid med et unikt fokus på at styrke og fremme din virksomheds konkurrenceevne.

Vi har valgt PORTMAN fra Vitec Aloc, fordi det giver os en omkostningseffektiv, simpel og moderne løsning fra en stærk nordisk leverandør
Mikkel Kallerup Olsen, Development Director SDC
We are big enough to trust, but small enough to care

Nysgerrig på hvad vi kan gøre for dig og din forretning?

Se videoen og få et indblik i, hvordan vi sammen bygger din løsning, så den matcher din virksomhed og dine behov bedst.  

Et udpluk af vores kunder

Eika Boligkreditt logo
Lundbeckfonden logo
Sydbank logo
Svenska Handelsbanken logo
Danske Bank logo
Oslo Pensjonsforsikring logo
Chief Sales Officer hos Vitec Aloc, Mikkel Severin Lyngbye

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at vide mere om vores løsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mikkel Severin Lyngbye, Chief Sales Officer
29997141
Send e-mail