IDEAS workshop 2023

Gå ikke glip af IDEAS workshop - tilmeld dig allerede i dag

Tilmeld dig IDEAS workshop

På workshoppen vil vi drøfte de nye behov, der har betydning for udviklingen af netop jeres forretning. Derfor vil formiddagens fokus også være centreret omkring de udfordringer, som flere af jeres kunder har nævnt i forhold til funktionalitet - i særdeleshed på brugergrænsefladen i jeres netbank. Vi kommer sammen med Infront til at præsentere jer for vores tanker omkring et fremtidigt muligt samarbejde for derigennem at kunne imødekomme de udfordringer, som I oplever.    

Om eftermiddagen skifter vi fokus og ser nærmere på Auto Execution Fase 2 og 3 samt routing af ordrer mellem IDEAS-kunder.  

Sidste frist for tilmelding er den 15. marts.

Hvornår

22 marts 2023
Kl. 10.00-15.00

Hvor

Vitec Aloc, Edisonsvej 4, 5000 Odense C

Tilmeld dig IDEAS workshopNår du udfylder og sender denne formular, accepterer du, at Vitec Aloc lagrer dine personlige data og bruger dem til at opfylde din ordre. Hvis du senere ønsker at fjerne dine data, skal du kontakte Vitec Aloc via email vitecaloc@vitecsoftware.com. Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder i løbet af dagen. Enkelte billeder vil blive postet på LinkedIn og Facebook. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du henvende dig til os på dagen. Der henvises i øvrigt til vores privatlivspolitik.

Kontakt os

Har du spørgsmål til IDEAS workshop 2023, så skriv til os eller giv os et kald.

Kontakt os